Tentang Kami

Xuzhou Menbank bungkusan Bahan CO., LTD mangrupa parusahaan dagang internasional nu husus dina wadah kaca keur 10 taun. Simkuring boga sorangan urang Kaca jar Factory  nu aya di kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, Cina. Xuzhou nyaéta salah sahiji basa manufaktur Kaca jar kawentar tur pangbadagna di dunya sarta mangga buka anjeun ka dieu bakal jadi warmly tampi!

  • regu
  • jasa

    Ratusan konsumén wareg

    Naon Service Menbank bisa ditawarkeun?

    Custom Desain
    Logo Printing
    bungkusan skéma
    Beuki More relatif solusi