jasa

Ratusan konsumén wareg

  • Sevice

    Seviceh

    7days, 24hours jasa
  • Service OEM

    Service OEM h

    Logo & kapang Desain
  • ngangkut

    Transporth

    Ku Laut & Ku Air anu Sampel alternatif bakal dikirim ku produk hawa bisi bakal shipped dina 7days

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • regu

Gawe bareng saprak 1998

Xuzhou Menbank bungkusan Bahan CO., LTD mangrupa parusahaan dagang internasional nu husus dina wadah kaca keur 10 taun. Simkuring boga sorangan urang Kaca jar Factory  nu aya di kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, Cina. Xuzhou nyaéta salah sahiji basa manufaktur Kaca jar kawentar tur pangbadagna di dunya sarta mangga buka anjeun ka dieu bakal jadi warmly tampi!

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

Naon Service Menbank bisa ditawarkeun?

Custom Desain
Logo Printing
bungkusan skéma
Beuki More relatif solusi


WhatsApp Online Chat !