layanan

Atusan wareg pelanggan

  • Sevice

    Seviceh

    7days, 24hours layanan
  • Service OEM

    Service OEM h

    Logo & Mold Design
  • Tumpaan

    Transporth

    Miturut Sea & Miturut Air Sample alternatif bakal dikirim dening produk air bek bakal mlebukake ing 7days

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • tim

WORKING Wiwit 1998

Xuzhou Menbank Packaging Material CO., LTD iku sawijining perusahaan dagang internasional sing specialized ing kaca kanggo 10 taun. We kudu dhewe kita Kaca Jar Factory  kang dumunung ing kutha Xuzhou, Provinsi Jiangsu, China. Xuzhou iku salah siji saka basa Manufaktur Kaca Jar paling misuwur lan paling gedhe ing donya lan riko kanggo kene bakal becik tampi!

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

Apa Service Menbank bisa ana?

Custom Design
Logo Printing
Packaging Scheme
More lan More relatif solusi


WhatsApp Online Chat !